onsdag 29 juni 2011
Belgien dag 3 och 4
Vi stannade i Bruges till lunch. Åt färsk sparris. Vi tog tåget till Bryssel. Vilket trevligt litet land, det finns inga avstånd. En timme med tåg till Bryssel kändes helt OK.
Hittade vårt Scandic till slut. Vi vandrade omkring i två dagar och såg en hel del. En dag hoppade vi på en "hop on hop off" buss och såg lite av omgivningen. En väldigt trevlig stad. Grand Place var imponerande.
Mycket öl, våfflor och choklad överallt. Önskar jag hade vågat provat våfflorna.
Hittade vårt Scandic till slut. Vi vandrade omkring i två dagar och såg en hel del. En dag hoppade vi på en "hop on hop off" buss och såg lite av omgivningen. En väldigt trevlig stad. Grand Place var imponerande.
Mycket öl, våfflor och choklad överallt. Önskar jag hade vågat provat våfflorna.
måndag 27 juni 2011
Belgien dag 2, Bruges
Tog tåget till Bruges, en fantastisk liten stad. Här var vi turister. Åkte hästdroska och tog en tur på canalerna. Torget var underbart. Eller rättare sagt hela stan.
Nu var ju vädret inte det bästa men det gjorde inte så mycket.
Nu var ju vädret inte det bästa men det gjorde inte så mycket.
lördag 25 juni 2011
Belgien Dag 1
Upp i mitt i natten 03,30! Hela dagen blir ju helt tokig! När vi sovit oss igenom resan med SAS-flyg så var det till en helt enorm flygplats. Vi hade inga föreställningar om Belgien över huvudtaget så det var ju första överraskningen.
Vår vän Dieter kom och hämtade oss och vi åkte direkt till vårt hotell i den lilla staden Kotrijk. Vi åt en trerätters lunch. JAG åt tre rätter. (Anka var gott).
Det var helt fantastiskt. Vi åkte till fabriken och gick ígenom den med hela tillverkningen av burar till smådjur. Det var intressant!
På kvällen träffades vi och åt en 7-rätters middag!!!!!
Vi startade med amuse bouche, tre stycken!!! Sen fortsatte vi med 6 olika rätter och 3 sorters vin.
Det var sparris, havskräftor, Angus Beef, Gåslever och allt annat omöjligt gott. Jag som är GastricBy Pass opererad njöt i fulla drag. Middagen tog tre timmar och jag hann smörja kråset ordentligt.
Vår vän Dieter kom och hämtade oss och vi åkte direkt till vårt hotell i den lilla staden Kotrijk. Vi åt en trerätters lunch. JAG åt tre rätter. (Anka var gott).
Det var helt fantastiskt. Vi åkte till fabriken och gick ígenom den med hela tillverkningen av burar till smådjur. Det var intressant!
På kvällen träffades vi och åt en 7-rätters middag!!!!!
Vi startade med amuse bouche, tre stycken!!! Sen fortsatte vi med 6 olika rätter och 3 sorters vin.
Det var sparris, havskräftor, Angus Beef, Gåslever och allt annat omöjligt gott. Jag som är GastricBy Pass opererad njöt i fulla drag. Middagen tog tre timmar och jag hann smörja kråset ordentligt.
fredag 24 juni 2011
Belgien
Jaha, nu har vi avverkat Belgien. Klarat en tre rätters lunch och en 7-rätters middag. Det ni!!!!
Återkommer om det hela.
Nu måste jag ställa mig i duschen och fixa inför midsommarafton.
Ha det!
Återkommer om det hela.
Nu måste jag ställa mig i duschen och fixa inför midsommarafton.
Ha det!
onsdag 22 juni 2011
fredag 3 juni 2011
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)